cardio fitness beverwijk

team spirit

Cardio Fitness Beverwijk

Team Spirit

Team Spirit is een onderdeel van Cardio Fitness Beverwijk. Naast recreanten worden onder de vlag van Team Spirit hier ook wedstrijdsporters getraind. 

De verschillende disciplines van de vechtsport worden gegeven door prominente kampioenen van voorheen. De wedstrijdploeg en ons jeugdteam staat onder leiding van Brian Douwes, Joop Nijman, Paul Krastel en Dylan Massier.

JEUGD 7 T/M 15 JAAR
 
Wij proberen de jeugd op een leuke en leerzame manier kennis te laten maken met de vechtsport. Omdat wij niet met verschillende niveau lessen werken hanteren wij een ‘kleursysteem’ waardoor we met verschillende niveau’s in één klas kunnen werken (dit kan je vergelijken met bv de kleur band bij judo).  Wij kunnen zo de kinderen beter verdelen in groepen en zo iedereen de aandacht geven die het nodig heeft. We verdelen de kinderen wel in verschillende groepen qua leeftijd, namelijk 7 t/m 10 jaar en van 11 t/m 15 jaar.

De kinderen leren tijdens de trainingen op een respectvolle manier met elkaar, trainers en zichzelf om te gaan. Terwijl de kinderen leren kickboksen, leren de kinderen ook:

– Om te gaan met regels
– Zelfvertrouwen te ontwikkelen
– Met een ieder, ongeacht leeftijd, geslacht, en nationaliteit te trainen en spelen
– Om te gaan met winnen en verliezen
– Agressie/woede beter te reguleren
– Onwenselijk gedrag aan te passen

NIVEAU VERDELING (SHIRTS)

– Geel        niveau 1 beginner
– Groen     niveau 2 gevorderd
– Rood       niveau 3 ver gevorderd
– Zwart      niveau 4 wedstrijd

De leraar bepaalt het niveau en zal te allen tijde worden opgevolgd, dit ten goede van de kwaliteit en veiligheid van de les. Voor diegene die geen wedstrijd ambitie hebben, is rood het hoogste niveau. 

WEDSTRIJDEN

De leraar bepaalt of een kind klaar is voor een wedstrijd. Wij verwachten van ouders dit te respecteren en dit proces door ons rustig te laten opbouwen ten goede van het kind.

 

Team spirit

Float like a butterfly, sting like a bee

Train met experts

Ontmoet de trainers

Peter Gebbink

Team spirit Trainer

Dylan Massier

Team spirit trainer

Paul Krastel

Team spirit trainer

Joop Nijman

Team spirit trainer

Brian Douwes

Team spirit trainer

Deze website heeft cookies nodig om volledig te functioneren.