Samen sterk!

Groepslessen

Transformeer jezelf

Diverse groepslessen voor elke leeftijd

Bij Cardio Fitness Beverwijk bieden we een groot aantal diverse groepslessen aan. Er zit voor iedereen wel wat bij: van seniorenfit , powerhour tot kickboksen of bokszakles. De meeste lessen zijn goed te volgen voor zowel beginners als gevorderden. In de lessen worden zo nodig alternatieven gegeven of die je wanneer de oefening nog te moeilijk is, kunt overslaan.

Kies je voor het cardio, fitness en groepsles abonnement dan kun je deze lessen onbeperkt volgen.

Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende rondleiding of een proefles. Een proefles is €10,00 per les per keer. De losse les wordt (max. 1x les) op het inschrijfgeld in mindering gebracht.

Schrijf je vandaag nog in

Winners never quit, quitters never win!

fit 50+

Dit is een leuke, gevarieerde les voor senioren. Het is gericht op: conditie, spierversterking, soepel houden van de spieren en het voorko- men van blessures. Dit is een klassikale les die op vaste tijden wordt gegeven.

fitboxing

De bokszak wordt gebruikt met boksbewegingen (géén beentrappen!) en worden gecombineerd met springen, gewichtjes, elastieken en al het andere dat kan worden in gezet. Goed voor je conditie en is een goeie FATBURNER!

fat-attack

Naast het verbranden van vet, staan het opbouwen van conditie en het verbeteren van coördinatie en flexibiliteit centraal tijdens Fat-Attack. Het is een hele gevarieerde les met een combinatie van lage en hoge impact intervaloefeningen. Door een grote variatie aan oefeningen is geen enkele Fat-Attack les hetzelfde, wat de les altijd weer een verrassing maakt!

bokszakles

Let’s kick and have fun! Wil je niet sparren, maar toch aan je technieken werken? Dan is deze recreatieve les zeker de moeite waard! In de bokszakles wordt er gewerkt aan je boks- en traptechnieken én aan je conditie.

kickboksen

It’s all about technique! Het kickboksen bestaat uit  
stoot- , trap- en knietechnieken die met een partner en/of een stootzak worden aangeleerd. Deze verdedigingssport wordt ingedeeld in 3 verschillende niveaus: beginners, gevorderden en/of wedstrijd sporters. Ook voor diegene die geen wedstrijd ambitie hebben, maar wel technisch beter willen worden, is dit een aanrader. 

boksen

Het boksen bestaat alleen uit stoottechnieken die met een partner en/of een stootzak worden aangeleerd. Deze les is voor elk niveau. Een aanrader voor iedereen die technisch beter willen worden. 

KIDS KICKBOKSEN
7 T/M 10 JAAR

Bij deze lessen liggen vooral de nadruk op het spelenderwijs bezig zijn. De kinderen worden in spelvorm vertrouwd gemaakt met het kickboksen en leren omgaan met respect voor elkaar. 

JEUGD KICKBOKSEN
11 T/M 15 JAAR

In deze lessen worden de basistechnieken op een verantwoorde wijze aangeleerd. Er wordt hier extra aandacht gegeven aan de conditie en discipline. Tevens zijn deze lessen erg goed voor het zelfvertrouwen.  

jeugdselectie
training

Getalenteerde en gemotiveerde jeugdleden willen we graag voldoende uitdaging bieden door ze uit te nodigen voor de jeugdselectie. De criteria om te worden uitgenodigd zijn: talent, inzet, doorzettingsvermogen, positieve instelling, loyaliteit en motivatie. Jeugdleden die daarvoor in aanmerking komen worden door de hoofdtrainer uitgenodigd voor de selectie.  Het is dus niet vanzelfsprekend dat een kind in de selectie terecht komt.

Deze website heeft cookies nodig om volledig te functioneren.